Фестиваль-ярмарок для всієї родини «Активна дитина» (Baby Active)


На вихідних 16–17 травня в Києві в парку ім. О.С. Пушкіна (Пушкіна (проспект Перемоги 40-Б, ст. метро «Шулявська») відбудеться фестиваль-ярмарок сімейного дозвілля «Активна дитина» (Baby Active). Головна мета фесту – відродження сімейних цінностей, виховання в дитині національної гідності та активної життєвої позиції, заохочення до спорту і здорового способу життя.

Цього року свої послуги представить більше 60 компаній. Серед них: школи раннього розвитку дитини, творчі студії, спортивні школи, сімейні центри, страхові та туристичні компанії, клініки сімейної медицини, розважальні центри, мовні школи і ін.

У рамках заходу також працюватиме Ярмарок товарів для всієї родини. Тут можна буде придбати одяг та аксесуари, ігри та іграшки, товари для мам і немовлят, товари для вагітних, а також літературу, товари для творчості і хобі.

Програму заходу сформовано таким чином, щоб кожен знайшов для себе цікаве та корисне – і батьки, і малеча, і підлітки, і ті, хто тільки готується стати батьками.
Упродовж двох днів відбудеться низка семінарів для свідомих та майбутніх батьків: консультації фахівців щодо харчування дітей від 1,5 до 3-х років, вибору косметичних засобів для малюків, вакцинації, грудного вигодовування та підготовки до пологів (у тому числі використання різних технік та вправ) і догляду за новонародженим; як заохотити дитину до навчання та як батьківські заборони впливають на майбутнє дитини; практичні поради як позбутися мовного бар’єру та підготуватися до сімейної фотосесії; чому казки такі важливі у нашому житті; як мамі у декреті не забути про себе і де знайти джерело сил, як поєднати роботу мами із кар’єрними прагненнями.

Для любителів творчості організатори Фестивалю підготували насичену програму майстер-класів: плетіння та ліплення, малювання та декорування, виготовлення прикрас та бісероплетіння.

А для непосидючих малюків та активних батьків працюватиме ролердром та автодром, відбудуться командні змаганні у Казковій країні, інтерактивні ігри на свіжому повітрі, майстер-класи з мистецтва бою «Гопак». Також у рамках фестивалю – Всеукраїнський турнір-фестиваль із хортингу та змагання з роликів «Каштан Ролер Трофі».

У програмі також виступи дитячих колективів із танцями та співами, запальна дискотека для малечі, феєрична пісочна анімація, святковий салют з повітряних кульок (17 травня о 13:00), незвичайні наукові експерименти і справжні козацькі забави.

16 травня на відкритому майданчику відбудеться закриття V сезону Дитячого національного конкурсу «Я козацького роду!» та урочисте нагородження переможців. На відвідувачів чекає виставка справжніх фортець, арт-шоу та частування кулішем.

Вхід вільний. Деталі на babyactive.com.ua.

Дивіться також: Як «активні діти» познайомилися з БараБукою (ФОТО)

Print Form
Подiлитись:

Додати коментар